Muziekvereniging Jubal Vierakker/Wichmond

Gesponsord door:  

 

Over de vereniging

De muziekvereniging bestaat uit een harmonieorkest met op dit moment ca 40 leden, en een dweilorkest in oprichting.

De Harmonie staat onder leiding van dirigent Raymond Waanders

70 jarig bestaan 2020

De vereniging werd opgericht op 26 oktober 1950 en viert in 2020 dus haar 70 jarig jubileum

Muziekvereniging Jubal

 

jubal

opleiding

repetitie

Wilt u ook graag (weer) muziek maken ?

Aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, u mag natuurlijk ook altijd op een donderdagavond bij ons binnenlopen en een kijkje nemen om u nader te informeren.

Agenda

oktober 2023
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Informatie

hieronder vindt u binnenkort alle informatie met betrekking tot ons 70-jarig jubileum en overige activiteiten

COVID-19 UPDATE


Binnen de gemeente Bronkhorst is er een bericht uitgegaan dat de repetities per 2 juni 2020 weer mogen worden hervat onder strikte regelgeving. Binnen onze muziekvereniging is er een protocol opgesteld naar aanleiding van deze richtlijnen die gebaseerd zijn op het Duitse onderzoek. Onze concerten en andere activiteiten zijn alsnog tot en met 1 september afgelast. Voor meer info over onze repetitietijden of andere vragen kan er contact met ons worden opgenomen via bestuur@muziekvereniging-jubal.nl of via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/JubalVierakkerWichmond 

 

Blaasensembles mogen weer samen repeteren

Blazers mogen weer spelen. Voorwaarde is dat verenigingen hun protocollen hebben aangepast op de laatste inzichten. Bij het hervatten van de activiteiten dient gebruik te worden gemaakt van een protocol gebaseerd op de Duitse onderzoeken. Dit protocol dient te zijn afgestemd met de brancheorganisatie (KNMO). Dat betekent in ieder geval dat blazers minimaal 2 meter afstand moeten houden tot anderen.

Samenkomsten zijn niet meer verboden, u mag dus met maximaal 30 personen repeteren. Een voorstelling staat gelijk aan een evenement en is tot 1 september niet toegestaan.

Buiten repeteren is ook toegestaan, let dan wel op dat oefenen kan leiden tot een samenkomst met veel toestroom van publiek. De repetitie kan dan alsnog stopgezet worden door de gemeente. Het geven van serenades op straat is niet toegestaan. Ook is het verstandig om de direct aanwonenden van de buitenlocatie vooraf op de  hoogte te stellen.

Het repeteren in een sporthal is niet toegestaan voor 1 juli.

Voor zangkoren is er op dit moment nog geen versoepeling om samen te repeteren. Het OMT (outbreak management team) van de overheid geeft aan dat er op dit moment onvoldoende inzicht is over het risico op verspreiding van het virus door geforceerd stemgebruik (zoals zang). Verder onderzoek moet afgewacht worden voordat een herbeoordeling over het hervatten van gezamenlijke zangactiviteiten kan plaatsvinden.

Meer info: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/cultuur

 

 

 

 

Leden

Contactinformatie

 

Onze mailadressen

bestuur@muziekvereniging-jubal.nl

penningmeester@muziekvereniging-jubal.nl

webmaster@muziekvereniging-jubal.nl

pr@muziekvereniging-jubal.nl

Repetitieruimte

Donderdagavond 19.00 uur tot 22.00 uur:

Zaal Herfkens, Zutphen-Emmerikseweg 64, 7223 DJ Baak telefoon: 0575-441252